Anmeldelser

Jeg har fået flere behandlinger hos Sisse da jeg har haft hold i lænden og ellers har tendens til at få stress, lade tankerne styre og kan have svært ved at finde ro. Behandlingerne har hver gang båret præg af Sisses ro, nærvær og yderst kompetente tilgang, med et godt fokus på kroppens signaler og en helhedsorienteret tilgang der giver rigtig god mening. Sisse har en evne til at møde det der er, uden at forcere. Det har, for mig, haft den effekt at jeg efter hver behandling har følt mig mere hel og samlet med mere fokus og overskud.

Mange tak Sisse.

M

Sisse er meget tillidsvækkende og rolig og meget engageret i sit arbejdsfelt. Alle de beboere og de af de ansatte, der deltog i Sisses kropsterapi, massage eller timer med bevægelse; såsom grounding, vejrtrækningsøvelser, ud- og afspænding mv. har alle haft stort udbytte af Sisses professionelle tilgang til området og derved opnået en bedre kontakt til sig selv igen.

Krisecenter

Sisse havde øje for hver og én med stor indføling og empati for de voldsudsatte kvinders og børns situation og dette, at de kan være særligt sårbare og have en vis skrøbelighed under ophold på krisecentret.

Krisecenter

Jeg er generelt skeptisk i forhold til alternative behandlingsformer, og havde det lidt på samme måde med totum, men behandlingsformen passer perfekt til mit behov. Sisse er med til at skabe ro og balance i min krop og sind.

K

Fantastisk. Det var en stor fornøjelse at have Sisse på besøg. Mine smerter gik væk, og så var det så behageligt samtidigt. Hun er meget kompetent med sine hænder, ved lige hvor der skal trykkes.

S

Hej Sisse
Må lige fortælle dig at jeg forleden gik mig en tusmørke tur i skov og langs Gentofte sø i mørket. Jeg mødte bl.a. ugler lige over mig. Jeg følte mig tryg og det var en skøn oplevelse. Jeg må takke dig for, at du tog os med på tusmørkevandring i Hareskoven på så fin en måde.

A