Om mig

 

Jeg har arbejdet med krop, mennesker og natur siden 2000. Jeg møder rigtig mange mennesker i mit arbejde, fælles for alle er behovet for at blive mødt, der hvor de er, som dem de er, uanset smerter, fysiske eller psykiske problemstillinger.

Mine uddannelser: Psykomotorisk stress- og traumeterapi 2022. Kropsterapeut fra Totum, Skolen for kropsterapi (2018), friluftsvejleder fra Institut for Idræt, KU (2004) og lærer fra Frederiksberg Lærerseminarium (2000). Jeg har yderligere efteruddannelser og kurser inden for kropsterapi, anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Endvidere har jeg efteruddannelser inden for meridianlære, åndedrætsterapi, healing og energiarbejde samt friluftsliv, shamanisme og naturterapeutiske tilgange. Jeg er således altid i gang med nye efteruddannelser inden for kropsterapi og personlig udvikling.

Særlige erfaringer har jeg inden for arbejdet med sårbare børn, unge og voksne. Som kropsterapeut har jeg bl.a. været tilknyttet et misbrugscenter, opholdssteder for børn og unge og krisecenter for voldsudsatte kvinder og børn.

Som lærer, idrætslærer og friluftsvejleder har jeg bl.a. arbejdet på en STU, Særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, for psykisk sårbare unge. Endvidere har jeg arbejdet med forskning inden for arbejdsmiljø på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med træning og interventioner på arbejdspladser med det formål at mindske muskel-skeletbesvær ved ensidige arbejdsbelastninger.